Plasarea și achitarea comenzii

Dupa plasarea comenzii veți primi un răspuns automat pe adresa de email cu lista și valoarea produselor, costurile de transport și valoarea totală a comenzii. Acest răspuns nu confirmă acceptul comenzii ci doar statutul de procesare a acesteia. Comanda plasată de Dvs. va primi statut de comandă fermă doar dupa confirmarea telefonică sau receptionarea prin email a confirmării de accept.
Dacă ați optat pentru plata cu numerar, aceasta se face la primirea coletului – la livrare sau la ridicarea produselor. Valoarea facturată a produselor va fi valoarea confirmată prin email sau telefonic după acceptarea comenzii. Nu percepem taxe de ramburs.
Dacă ați optat pentru plata prin transfer bancar, în scurt timp veți primi o proforma în care vor fi indicate datele bancare și termenul de plată. Dacă nu ați reușit să achitați proforma în termenii indicați, puteți opta pentru prelungirea acestora. Dacă nu ați făcut acest lucru, comanda va fi anulată, iar Dvs. veți primi notificare despre anularea comenzii. Pentru a exclude orice neclarități sau întârzieri legate de traseul bancar, vă rugăm să ne înștiințați despre plățile facute, telefonic sau prin email.
Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plată “Online prin card bancar” este necesar să completati un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)
se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
“3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct întroduse în sistemele Visa și MasterCard.
Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!