PLASAREA ȘI ACHITAREA COMENZII

Plasarea comenzilor este disponibilă 24/24h. Dar, prelucrarea comenzilor de către operatori se efectuează conform programului de lucru SC EURO HOUSE SRL:
• Luni – Vineri: de la 08:00 până la 16:00;
• Sâmbătă: de la 09:00 până la 13:00;
• Duminică – zi liberă;
• Zile libere de sărbători – prelucrarea comenzilor va fi posibilă în următoarea zi lucrătoare.

Dupa plasarea comenzii veți primi un răspuns automat pe adresa de email cu lista și valoarea produselor, costurile de transport și valoarea totală a comenzii. Acest răspuns nu confirmă acceptul comenzii ci doar statutul de procesare a acesteia. Comanda plasată de Dvs. va primi statut de comandă fermă doar dupa confirmarea telefonică sau receptionarea prin email a confirmării de accept.

Dacă ați optat pentru Numerar la livrare, aceasta se face la primirea coletului – la livrare sau la ridicarea produselor. Valoarea facturată a produselor va fi valoarea confirmată prin email sau telefonic după acceptarea comenzii. Nu percepem taxe de ramburs.

Dacă ați optat pentru plata prin Transfer bancar direct, veți primi de la operator o proformă (cont spre plată) în care vor fi indicate datele bancare și termenul de plată. Dacă nu ați reușit să achitați proforma în termenii indicați, puteți opta pentru prelungirea acestora. Dacă nu ați făcut acest lucru, comanda va fi anulată, iar Dvs. veți primi notificare despre anularea comenzii. Pentru a exclude orice neclarități sau întârzieri legate de traseul bancar, vă rugăm să ne înștiințați despre plățile facute, telefonic sau prin email.

Dacă ați ales metoda de plată Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro, veți fi direcționați automat pe pagina securizată a mediului de plăți EuPlatesc.ro, unde veți introduce datele cardului pentru efectuarea plății. Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți.  Tranzacțiile se efectuează în lei (RON). Dacă cardul bancar este asociat unei alte monede decât leu (RON), tranzacția se va efectua la cursul de schimb al băncii emitente a cardului.
SC EURO-HOUSE SRL (www.profyheat.com) nu păstrează niciun fel de detalii cu privire la card.
Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct întroduse în sistemele Visa și MasterCard.

Selectați modalitatea de livrare la efectuarea comenzii.

După finalizarea comenzii veți fi redirecționat pe o pagină cu informații privind statutul comenzii Dvs.