Optimizatorul de consum este un dispozitiv sau un set de dispozitive ce au drept scop sporirea eficienței unui sistem fotovoltaic (eolian).
Atunci când producția de curent este mai mare decât consumul, de exemplu pe parcursul zilei, când nu sunteți acasa, există posibilitatea să redirecționăm acest surplus către instalații care ar putea consuma util acest surplus, evitând un consum ulterior din rețea (de exemplu către un boiler electric sau către un sistem de condiționare aer). In acest fel obținem apă caldă, aer condiționat ș.a. din energie regenerabilă.

Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar
Close

Charger auto cu Optimizator Consum

3,741.36 RON TVA inclus
Încărcator inteligent pentru automobile electrice. Pentru marirea performanței sistemelor fotovoltaice și eoliene. Se livrează la comandă din stocul producătorului. Termen livrare 10-15 zile.
-27%
Close

Optimizator PR StandAlone

2,204.83 RON 1,599.36 RON TVA inclus
Redirecționează surplusul de curent produs de un sistem fotovoltaic (eolian) către un boiler electric sau alt consumator cu rezistență (reșou, convector, cablu de încălzire).
Close

Optimizator Elios4you+PR

3,060.88 RON TVA inclus
Set care constă dintr-un releu Elios4you și un Distribuitor PR. Releul monitorizează în timp real fluxurile de curent atăt din rețeaua centrală căt și din sistemul de generare (fotovoltaic sau eolian), dar și consumul intern. În dependență de prioritățile setate de Dvs. el va direcționa surplusurile către un boiler sau alt consumator cu rezistență.
-10%
Close

Smart Plug RC

357.00 RON 319.87 RON TVA inclus
Priză wireless pentru alimentarea sarcinilor electrice din surplusul energiei electrice generate de sisteme fotovoltaice sau eoliene.
-20%
Close

Smart Switch RC

357.00 RON 285.60 RON TVA inclus
Comutator wireless pentru alimentarea sarcinilor electrice din surplusul energiei electrice generate de sisteme fotovoltaice sau eoliene.