Invertoarele Off-Grid sunt independente de orice reţea. Autonomia presupune prezenţa obligatorie a acumulatorilor. Unele modele necesită modul separat (charger) pentru încarcare şi utilizare acumulatori. Altele au charger integrat.

Invertoarele Hybrid sunt o combinaţie de invertor On-Grid si Off-Grid. Respectiv, pot alimenta consumatorii electrici simultan din diverse surse (panouri fotovoltaice, acumulatori, reţea electrică). De obicei, au o multitudine de opţiuni privind prioritatea surselor şi/sau diverse scenarii de funcţionare. În marea sa majoritate au charger integrat. Unele modele pot avea alimentare atât de la reţea cât şi de la generator diesel, inclusiv opţioni de pornire/oprire generator. Sunt mai scumpe şi de o putere mai mare decât cele autonome. Exceptionale şi în calitate de Sursă de Alimentare Neîntreruptibilă (UPS).

Invertorul Hybrid cu Export este un Hybrid cu posibilităţi suplimentare de On-Grid. Faţă de un Hybrid simplu, are avantajul de a "exporta" surplusul de curent în reţea. Iar în caz de întreruperi de curent, acesta va trece in regim de lucru Off-Grid.

Afișez toate cele 5 rezultate

Invertoare Off-Grid (cu autonomie)

12.26 lei8,091.10 lei TVA inclus
Invertor monofazat off-grid (cu autonomie) cu sinus pur și charge controller integrat. Management inteligent, ecran LCD și software gratuit pentru setări și monitorizare statistici pe calculator.

Invertor monofazic Hybrid HYD (LV Battery)

8,860.00 lei TVA inclus
Invertor monofazic Hybrid de ultimă generație, compatibil cu bateriile de tensiunea joasă Lithium-Ion GTX LV.

Invertor trifazic Hybrid HYD-3PH (HV Battery)

10,256.61 lei16,586.22 lei TVA inclus
Invertor trifazic Hybrid de ultimă generație, compatibil cu bateriile de tensiune înaltă Lithium-Ion GTX3000 HV.

PowerALL monofazic Hybrid ESI (HV Battery)

17,063.41 lei68,733.21 lei TVA inclus
Soluția PowerAll de la Sofar integrează Invertorul monofazic Hybrid de ultimă generație cu bateriile de tensiune înaltă Lithium-Ion HV într-un sistem complex de generare/stocare a energiei.

Invertor PowerHome 600-2400W

238.00 lei11,900.00 lei TVA inclus
O rezerva de energie pentru orice situație. Catalog de prezentare