Invertoarele Off-Grid sunt independente de orice reţea. Autonomia presupune prezenţa obligatorie a acumulatorilor. Unele modele necesită modul separat (charger) pentru încarcare şi utilizare acumulatori. Altele au charger integrat.

Invertoarele Hybrid sunt o combinaţie de invertor On-Grid si Off-Grid. Respectiv, pot alimenta consumatorii electrici simultan din diverse surse (panouri fotovoltaice, acumulatori, reţea electrică). De obicei, au o multitudine de opţiuni privind prioritatea surselor şi/sau diverse scenarii de funcţionare. În marea sa majoritate au charger integrat. Unele modele pot avea alimentare atât de la reţea cât şi de la generator diesel, inclusiv opţioni de pornire/oprire generator. Sunt mai scumpe şi de o putere mai mare decât cele autonome. Exceptionale şi în calitate de Sursă de Alimentare Neîntreruptibilă (UPS).

Invertorul Hybrid cu Export este un Hybrid cu posibilităţi suplimentare de On-Grid. Faţă de un Hybrid simplu, are avantajul de a "exporta" surplusul de curent în reţea. Iar în caz de întreruperi de curent, acesta va trece in regim de lucru Off-Grid.

Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar

Invertor monofazat Off-Grid (cu autonomie)

De la: 1,689.80 RON
Invertor monofazat off-grid (cu autonomie) și charge controller integrat. Management inteligent, ecran LCD generos și software gratuit pentru setări și monitorizare statistici pe calculator.

Invertor monofazat Off-Grid (cu autonomie) VM‑III/GK‑series

De la: 3,434.46 RON
Invertor monofazat off-grid (cu autonomie) și charge controller integrat de 80A. Management inteligent, ecran LCD generos și software gratuit pentru setări și monitorizare statistici pe calculator. A III-a generație de invertoare. VM-III vine să înlocuiască cunoscutul model GK
-37%
Close

Invertor monofazat Hybrid (autonomie+export) V2,MPI‑series

De la: 5,483.52 RON
Invertor monofazat Hybrid, cu autonomie și posibilitate de export în rețea a surplusurilor de curent. Management inteligent, ecran LCD generos și software gratuit pentru setări și monitorizare statistici pe calculator.
-8%
Close

Invertor trifazat Hybrid (autonomie+export) MPI10K

18,050.00 RON 16,618.35 RON TVA inclus
Invertor trifazat Hybrid, cu autonomie și posibilitate de export în rețea a surplusurilor de curent. Management inteligent, ecran LCD generos și software gratuit pentru setări și monitorizare statistici pe calculator. Puterea panourilor fotovoltaice conectate PmaxDC=14850W (DC input); Puterea simultană pe circuitul de consum PmaxAC=16000W (AC output); Puterea simultană pe circuitul de consum PmaxAC=10000W (AC output/off-grid); Capacitatea de stocare a acumulatorilor 19200─48000Wh

Sistem Stocare Energie ME3000SP

6,854.40 RON 5,083.68 RON TVA inclus
Sistem inteligent de Stocare a Energiei elecrtice. Poate fi conectat în paralel cu orice Invertor On-Grid, într-o rețea existentă. Astfel, orice sistem fără autonomie se modifică în sistem cu autonomie folosind componentele existente. Compatibil cu sisteme fotovoltaice, eoliene sau generatoare diesel. Putere nominală Pmax=3000VA; Capacitatea de stocare a acumulatorilor 4800‑24000Wh