Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar
-24%
Close

Sistem fotovoltaic On-Grid

4,291.76 lei49,980.00 lei TVA inclus
Sistemul fotovoltaic On-Grid se conectează în reţeaua electrică existentă. Curentul produs este consumat direct, micșorând substanțial valoarea facturii de curent. Surplusul de curent neconsumat se injectează în reţeaua centrală și poate fi vândut sau compensat cu furnizorul în facturile ulterioare, reducând facturile și mai mult. Componență: Panouri fotovoltaice clasa Premium; Invertor fotovoltaic On-Grid; Conectori și cabluri. Selectați un kit pentru a vedea componența acestuia:
-25%
Close

Sistem fotovoltaic cu autonomie

5,698.33 lei23,791.31 lei TVA inclus
Acest sistem poate funcționa autonom de rețea. Este util în cazul locațiilor care nu au branșament la rețea sau unde întreruperile de curent sunt dese. Componență: Panouri fotovoltaice; Invertor cu charger integrat, care poate funcționa autonom (independent de orice rețea), sau conectat la rețea sau generator; Acumulatori cu gel; Conectori și cabluri.
Close

Sistem fotovoltaic cu autonomie + export

26,298.49 lei94,388.16 lei TVA inclus
Acest sistem poate funcționa autonom de rețea. Odată conectat la rețea, excesul de curent produs de sistem, dar neutilizat la moment, poate fi exportat (vândut) către furnizorul de curent. Componență: Panouri clasa Premium; Invertor cu export cu charger integrat, care poate funcționa autonom (independent de orice rețea), sau conectat la rețea sau generator; Acumulatori cu gel; Conectori și cabluri.
Close

Sistem UPS-PV

2,679.30 lei5,202.10 lei TVA inclus
Sistem de rezervă (Backup/UPS) pentru alimentarea neîntreruptă cu energie electrică a consumatorilor în caz de deconectări sau avarii pe linia furnizorului.
-15%
Close

Sistem fotovoltaic de producție a apei calde

5,560.00 lei7,560.00 lei TVA inclus
Set fotovoltaic pentru prepararea apei calde. Disponibil în două variante: autonom (independent de orice rețea) sau combinat (cu conectare la rețea și setare priorități)